Thursday, July 21, 2011

finally freedom from PSM.. ^_^

lps ni hidup aku dh xda perkataa PSM lagi..sonok btol..huhuhu..ni la muka happy bila dh x payah sibuk2 ngn psm ni...hehhehe..... :D

happy time :P

tanggal 20 Julai 2011 settle lah PSM aku or nama  penuhnya Projek Sarjana Muda..sem dpan aku dh x jumpa dh PSM ni..heheheh..org lain settle benda ni mggu lps lagi (15 Julai 2011) tp aku lmbt cikit la sbb byk yg kena tambah..huhu..mmg penat gila sapa yg ambik psm ni..tambah2 aku ni, dr kampus induk ke kampus bandar aku pegi dlm 1 hari..penat siot...tp aku snggup penat utk siapkan benda alah ni..hahahha..at the end settle sudah psm aku!!!last2 hari yg aku nant2 kan dh tiba..dan ramai yg aku nk ucapkan trima kasih sbb tolong aku siapkan PSM ni..

firstly to my ex-housemate @ roomate -->> peah a.k.a faezah bahron sbb tlg setel kan bab 4 aku ari tu..thx roomate..syg ko.. ^_^..dia byk tlg aku dlm report la..aku xtau apa2 nant dia ajar..roomate yg paling best, suka kecoh2, suka meroyan bersama aku dan byk lagi la..hehhe

second, reen a.k.a fazreen tan..dia ni plak, tlg setel kan aku nyer cd cover..dia pndai cikit bab2 design ni..aku kurang kalo nk design2..hahah..thx so much cik adik..i also luv u.. :). dia gak la yg tlg print kan cd cover aku..

org yg ke-3 plak, mek yu a.k.a nur hidayu..ha dia ni byk bg semangat kt aku..suka bg pendapat yg bernas kt aku..dia tlg tgkan projek aku then dia dpt solution apa problem projek aku tu..then projek aku tu dh function cuma score je aku x dpt buat time present psm 2 tu..heheh..tp apa2 pn tQ ayu tlg selesaikan kan kes aku seblm prsent ari tu..hehehhe

lastly, to apiz a.k.a zulkahirul hafiz..ko mmg byk tlg aku..ko tlg siap kan aku nyer projek tu..trima kasih byk2 tau..kalo xde ko aku mayb kena ambik balik la psm ni sem dpn..huhu...aku xtau nk ckp cm ner dh..huhuhuhu..nant aku tunaikan ape yg aku dh janji..

xlupa jugak kpd family aku yg selalu bg support dr jauh..i luv u all..to yan2 @ zian, teha n amy thx ocz bg contoh report tu..korang nyer report mmg byk membantu aku..dan juga kpd boboi @ ahmad fariz sbb tlg belikan nasi utk aku..hahah..nmpk sgt kan aku busy smpai x mkn nasi ape semua..xde masa nk beli nasi..huhuhu..mmg mcm mayat hidup rasanye.. :P
kpd peah,rin n ayu, aku akan simpan kenangan kita time kt utem ni smpai bila2..



thx all ^_^