Wednesday, June 29, 2011

Penat!!!

dah brapa lama aku x update blog disbbkan aku xtau nk tulis apa dlm blog ni...ari ni aku nk update cikit la..^_^

aku tak nak ckp byk dlm blog ni..just nak ckp aku PENAT ngn org sekeliling aku ni...selama ni aku mmg jenis yg xkesah punya kalo kwn2 nk minta tlg..org suruh buat apa aku buat je tanpa alasan..yela kalo xbuat nant kata aku sombong bagai kan..so aku buat gak even org tu tak  hargai pertolongan aku ni..

kpd DATIN A. DATIN F n DATIN R *tiru ayat kesygan aku kt utem* korang jgn risau ke  ni tak ada kaitanngn korang semua hihihi, aku x penat pn tlg korang semua sbb aku betul2 ikhlas nk tlg..lagipun korang pn selalu tlg aku gak..makasih tau.. ^_*..

ok berbalik kpd tajuk, ari ni aku rasa marah sgt2 n rasa annoying pn ada ngn sorang tu..yela mana tak nye, aku dh PENAT dok handle benda tu smpai aku naik menyampah ngn mamat tu..aku ngn kwn aku, DATIN S rasa cm menyesal lak x ikut plan A kiteorg...kalo x sekarang xyah PENAT2 ngn benda2 cm ni dh...

adik aku pesan "kak lps ni jgn bg muka kt "dorang" sgt..ok  DATIN R lps ni akak tak kan jadi mcm tu lagi...apa yg akak rasa nk buat akak buat je nant, biar la "dorang" nk bermsam muka ngn akak pn..tu la dr awal "korang" xnk dtg then nk tnya tu la tnya ni la..thun dpn aku nk tgk keserabutan korang semua..korang ingt senang ke nk handle benda2 mcm ni..bkn semudah yg anda fikirkan la...lantak la apa yg korang nk kata kt aku lps ni..kalo rasa xnk tgk muka aku chow je aku xkesah pn..

kpd kwn2 diluar sana, anda jgn nk baik hati n bg muka sgt kt org yg x menghargai pertolongan anda tu..sia2 ja nant kalo dh tlg tp dorang kutuk dr belakang... sekian ~~

1 comment:

  1. buat taik jek kt diorg2 nih.... kta Datin R..hahaha

    ReplyDelete