Sunday, April 24, 2011

S O R R Y

ape maksud tajuk tu ek??? ok cm ni, dlm kol 730 mlm aku kuar pi mkn ngn member aku..then sembang2 ngn die.terkuar la tajuk sem khas ngn LI...pas2 dh lama ckp pasal tu kiteorg pn tgk la kalendar...nk tgk bila sem khas n LI...

sem khas stat bln 6 dan LI stat bln julai(utk kejuteraan saja)..then aku mula la risau math2 aku ngn LI tu..xkan aku nk ambik math2 time aku LI kot??? aku xnk la smbil keja sambil bljr...aku rasa aku xleh nk bwk la kalo cm tu..mest aku failed punya kalo aku ambik math2 time LI tu..kalo nk ambik math2 time LI aku kena keja LI kt melaka atau utem je la..aku xnkkkkkk!!!!! mula la aku TENSION bila aku pkr pasal 2 benda tu...tp kalo LI budak kejuteraan ngn LI budak FTMK x sama ok la aku leh ambik sem khas then trus g LI bln 9 tu...

aku tension smpai aku ajak budak umh ni g tgk wayang..sanggaup aku blanja depa janji depa ni teman aku pi tgk wayang..sbb aku dh tension sangattttttt...tp ada 2 org yg x ikuttt kami td sbb doranng nk stdy..aku sedey gak la sbb dorang x ikut...ingt nk kuar ramai2 la tgk wayang td tp nk buat cm na dorang nk stdy...bkn mcm aku PEMALAS...smpai aku xnk ckp ngn dorang sbb dorang x ikuttttt....kecian dorang....nape yg aku marah sgtttttt aku pn xtau.... kpd yg berkenaan AKU MINTA MAAF BUAT CAM TU NGN KORANG....SORRY SANGATTTTTTTT!!!!!! :(