Monday, February 28, 2011

hebat!!!!!

erm biasala kan kalo deakt2 nk exam ni..kuiz la labtest la midterm la..sakit otak aku bila benda2 cm ni dtg..mencik btl!!!!esk aku ade  2 labtest n 1 midterm..bagus gile kan kalo ari2 ada mcm ni..student blh jd gila aku rasa..semua mereng la kalo dlm 1 hari ada smpai 2 labtest  1 midterm..

tp aku leh lg on9 smbil dgr lagu..sempat plak tu nk meluahkan perasaan dlm blog ni..sbb otak aku ni dh xleh nk trima input dh..kalo stdy pn sama gak la esk tu so baik aku x yah stdy...dh la ngn aku sakit pinggang + sakit pala + xde mood..ni semua sbb PEYOT punye pasal..haish!!!!! 

dh la aku mcm ni kan ada plak MAMAT tu buat aku bengang..mcm la kt sane tu ade satu je atm..rosak abih mood aku mlm ni..benci woiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

Thursday, February 24, 2011

"bekas yg x hilang2 dlm perhubungan"

napa "bekas" ni x lupus dr hubungan aku ngn dia??? mesti muncul ja "bekas" tu bila2 masa...seblm ni muncul sbb minx hutang, ok la kan sbb "bekas" tu nk minx hutang..tp kdg2 "bekas" tu membuat kan aku tension..dan aku akan gaduh ngn dia sbb kan "bekas" s*** tu...napa semua ni mesti jd dlm perhubungan aku ngn dia??? WHY????? WHY ME?????... baru td "bekas" tu msj balak aku..awat yg ang x abis2 nk ganggu hidup kami berdua...ang bodoh ka apa ha?? ngaji tggi2 smpai sewel ka?? ang sendiri yg ckp balak ang x suka ang msj balak aku!!! yg ang dok gedik2 msj balak aku ni pasai pa...

ang mmg pompuan x guna..suka buat org lain bergaduh..ang kan ramai kwn laki..tnya la kwn laki ang yg lain..xperlu nk tnya balak aku..s****...mmg ang ni "CING MHA MA KERT CHAT2"..

lebih baik ang pegi mampus la pompaun!!! buat semak dunia ja ang hidup pn..buat kucar kacir dlm relationship org lain ja keja ang..nk keja cikai2 dak gak..jd smpai lecturer tp x reti nk pkir..bljr tggi2 keja bagus pn x guna kalo prangai mcm tu...


Sunday, February 13, 2011

PSM ohhh PSM

sem ni budak final year kena projek akhir @ PSM..aku pn kena buat gak tp x buat2 lg..huhuhu..mls btl aku nk ngadap flash lagi..dh la x reti nk buat benda tu...uwawawa..mak tlgggggggggggggggggggggggggggggg....

PSM ni ada dua, PSM I ngn PSM II..utk sem ni kena buat PSM I dimana student kena buat chapter 1-4..aku dh buat chapter 1 siap hntr kt supervisor dh tp disbbkan x brapa pndai nk mngarang so kena la edit balik chpter 1 tu..huhuh..tp x repair2 lg..dh lupa apa yg kena buat...

penyelia aku ckp "awk kena siap kan chptr 1& 2 dulu baru awk leh proceed utk bab design...huhuhu..dh 2 mggu aku x jumpa penyelia aku ni..xtau bila aku nk stat buat PSM aku ni...ni prangai aku..aku ni mls tahap cipan gaban semua la..mls yg semlsnya..

aku risau btl pasai PSM ni ..ntah jd ka tidak la courseware aku kalo asyik dok senang lenang ja..ohhhh tidakkkk!!!!keja lain pn byk yg kena buat tp aku x buat apa pn..hari2 aku on9...

aku harap2 jd gak aku nye PSM walaupn aku buat last minit nant...huhuhu..chaiyok2 wanlee..u can do it!!!!

Wednesday, February 9, 2011

Jalan2 sempena cuti CNY 05.02.11

aku stat cuti 28hb Jan smpai 6hb Feb tp aku cuti lebih satu hari..hahahah..CNY tahun ni jatuh pd ari khamis jumaat bersamaan ngn 3 & 4 Feb 2011 tp sembahyang nya pd hari rabu 2hb Feb..tahun ni aku dpt smbut CNY ngn family dan si dia kt umh aku sendiri..heheh..CNY tahun ni best dr thun lps sbb *****...hahahaha..tu biar aku je la yg tau sbb ape..wakakakka..lg satu tahun ni aku dpt angpaw byk lak tu...huhu..tu paling sonok sekali.. :D

hari first raya cina aku p umh aku ja..2nd <3hb feb> day aku p kutip angpaw ngn sepupu kt umh saudara..heheheh..suka2...3rd <4hb feb> day aku p pdg bsr ngn si dia then p tgk concert kt wat pdg pusing..tgk dr fuu..x best sgt la dr.fuu tu..heheheh..then ari sabtu 5hb feb aku,p'sau,p'bau,ainui,aibau, ngn p'run ikut rombongan org kg p Hatyai..kami p kt ice dome then p jln2 kt Talard Nam..best kt c2 byk mknn..tp time tu dh kenyang so x byk yg aku mkn..hahahah...next time nk p lagi la tp nk p sendiri la senang...ikut suka nk p mana kalo p sendiri =)...ni antara gmbr2 yg kami snap2 time p jln2 ari tu..



comel gila walkvagen ni..warna pink lagi heheh


ni la tket nk masuk Ice Dome tu..harga nya 200bath bersamaan ngn rm20.00 


mamat ni nk gak ambik gmbar ngn tiket dia huhuh


 sejuk gila masuk dlm tu huhuh..suhu dia -15darjah celcius


 walaupn sejuk tp best gak la masuk dlm tu..sbb cantik2 depa bentukan ais tu


 ni abg ngn kakak aku..kt cni pn cantik tempat dia..semua bunga tulip kalo x clap la


kami bersama basikal tua..heheh


ni la talard nam tu..byk mknn kt cni... ^_^


sambil tggu org beli kan tiket kita snap2 dulu heheh


cantik kan 6_^


  taman bunga 


  suka lak aku tgk pic ni


 aku bersama ngn akak aku yg sengal..hehehhe


budak laki ni adik aku..yg seblh dia tu awek dia..kecik ja awek dia..heheh


first pic thun 2011..hehehe..ssh btl nk ada pic ngn mcm ni.. ^ ^

ntah apa2 ja blog aku nih..heheh..aku ni bkn pndai pn nk tulis blog2 ni..erm takat ni ja la aku nk merepek..kalo ada apa2 yg best nant aku akn share ngn semua..bye2