Tuesday, January 4, 2011

nk duit....

duit..duit..duit...tension aku ckp pasal duit...mcm mana nk ada duit byk ek...ade idea x?best kan kalo ade duit byk ni..leh la byr segala hutang...

byk bisnes login fb dpt duit tu tp x brani aku nk buat..takut rugi...huhuhu..korang ade join x bisnes tu???kalo ade join dpt untung x???

kalo la aku ade duit byk aku nk tlg setel kan hutang bf aku dulu...biar die abis hutang ngn hutang2 die dulu...so time aku hepi la kalo die dh abis hutang...

tp xde duit nk tlg die...bile nk abis bljar???aku nk keja n dpt duit byk2.. :(

bestnye kalo dpt duit cm ni ari2..bile xtau nk dpt mcm ni...

dasar orang tak paham bahasa!!!!

dh masuk 2011 dh kan..ape kabar semua??harap2 baik2 je ek thun 2011 ni..tp except aku ni..huhuhu...aku ingt kan benda yg x baik2 pegi ngn 2010 tp ni tidak, awal 1hb Januari 2011 jam 00.00 dh ade benda yg x baik dlm hidup aku ngn pasangan aku ni....


aku tgk org lain hepi je ngn pasangan masing2..tp nape aku x hepi mcm org lain...nape nk BEKAS ni dtg lg dlm perhubungan aku ngn si dia..ape perasaan korang ek kalo ex bf korang msj bf korang lg???mest ade rase marah gak kan...


pompuan(ex bf aku la)  msj bf aku wish new year..so aku pn bls la msj pompuan tu kate jgn msj/call bf aku lg(aku msj pakai fon bf aku)...byk gak msj yg aku msj ngn minah tu..last2 die kate ok die xkan msj/call bf aku lg sbb bf die pn xsuke die msj bf aku..


tp semlm die masih msj ngn bf aku...ari ni pn msj gak..kate bf die x suke bg die msj bf aku ni ape kes yg dok msj2 lg...bljr je tggi2 tp xde otak nk pkr ke tu bf aku..tau la ko nk minx duit keta..aku dh ckp dh kan just check dlm bnk ko tiap2 bln..ni dok gedik2 msj bf aku pasai pa...keja bagus tp prngai mcm setan pompuan tu...